Wat wij bieden

Experts uit topsport

Onze trainers kennen de topsport én de werkvloer. Ze verzorgen inspirerende lessen over leiderschap, teamontwikkeling, coaching en werkdruk.

Actieve programma’s

Aan de slag, zelf doen en ervaren! Door een actieve invulling hebben onze trainingen meer impact en zijn ze bovendien vermakelijker.

Ontspannen setting

Leren moet leuk zijn. Met een informele benadering en verfrissende (buiten)locaties zorgen we voor een prettige leeromgeving.

Trainingsaanbod

Het Trainingskamp benadert herkenbare uitdagingen vanuit een ander perspectief. Door te denken als topsporter, ontdek je hoe je beter kunt presteren.

Leiderschap

In een kolkende Kuip heb je als scheidsrechter één zekerheid: weerstand komt er! Hoe bewaak je jouw gezag bij twee partijen, als er maar één z’n zin kan krijgen? Word met deze training ook fluitend de baas!

Vitaliteit & werkdruk

Hoe begeleidt Vitesse haar spelers bij de druk om te presteren, het herstellen na een zware training en het verwerken van een nederlaag? Ook op de werkvloer moet je lichamelijk en mentaal in topvorm zijn om te presteren!

Teamontwikkeling

Sportteams laden zich in de rust op in hun kleedkamer. Daar gelden twee regels. 1: alles mag gezegd worden, eerlijk en duidelijk. 2: daarna weer als één team naar buiten. Neem met jouw team ook een time-out!

Coaching

Als coach denk en zie je van alles. Maar jij staat langs de lijn en je spelers staan in het veld. Zij doen het werk en boeken de resultaten. Hoe draag je op afstand bij aan hun zelfvertrouwen, motivatie en succes?

Opdrachtgevers

Op de hoogte blijven?

Laat je e-mailadres achter en ontvang maximaal vier keer per jaar een update.